Een bedrijf is meer dan alleen feiten en cijfers

Wij zijn gespecialiseerd in de ondersteuning van startende ondernemers

Adviseurs voor het Midden- en kleinbedrijf

Startende ondernemers

Of de economie nu groeit of stagneert, altijd zullen er pioniers zijn die hun ideëen willen realiseren door een eigen bedrijf op te starten.
Een beslissing die omgeven wordt met vele valkuilen. Voordat u besluit daadwerkelijk een eigen bedrijf te starten, is het noodzakelijk dat u de voors en tegens hiervan heeft afgewogen. Het systematisch in kaart brengen van uw plannen, middels het schrijven van een ondernemingsplan, is nodig om te komen tot een reële inschatting van de haalbaarheid van die plannen.

Als u zich van te voren niet goed voorbereidt, vergroot u de kans op het maken van een ‘valse start’ of van een rommelige startsituatie. Daar zit u als startende onderneming niet op te wachten. Laat u daarom adviseren en begeleiden door een vakbekwame adviseur.
Wij zijn gespecialiseerd in de ondersteuning van startende ondernemers. Zodra u uw idee hebt uitgewerkt en hebt besloten om ondernemer te worden, rijst de vraag in welke vorm u het bedrijf zal opzetten.

De eenmanszaak heeft zo zijn voordelen, maar de vennootschap onder firma ook. Daarnaast zijn er rechtspersonen die wat verder afstaan van de ondernemer als natuurlijk persoon en er zijn absoluut omstandigheden en situaties die deze vormen van organisatie tot de beste maken. Welke in uw geval het beste is, kan D&O Administratie Belastingadvies prima adviseren.

Elke ondernemer wordt in feite geacht de wet te kennen! Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Te beginnen met de administratieve verplichtingen komt u veelal tekort. U bent ondernemer die zich in de beginfase op de core-business wil en moet richten. Wij helpen u om aan die administratieve verplichtingen tegemoet te komen. Het is een kwestie van prioriteiten stellen. Daarbij zijn diverse opties bespreekbaar. Van geheel zelf doen waarbij wij voor de opzet en de afsluiting zorgen tot het geheel uitbesteden van de administratie tegen een vriendelijk starterstarief.